Ξενώνας

Ο ξενώνας του Ινστιτούτου προσφέρει αυτόνομα καταλύματα στα μέλη του. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία και η βιβλιοθήκη του Ινστιτούτου (ισόγειο) και αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια και τρία μπάνια. Καθαρά κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και υπηρεσίες καθαριότητας παρέχονται από το Ινστιτούτο σε εβδομαδιαία βάση.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν στη διάθεσή τους μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό-τραπεζαρία και μπαλκόνι, καθώς και πρόσβαση σε πλυντήριο για προσωπική χρήση. Επίσης παρέχεται υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο Διαδίκτυο, είτε μέσω ασύρματης σύνδεσης ή ενσύρματης (μέσω δύο επιτραπέζιων υπολογιστών). Υπάρχει επίσης σταθερή τηλεφωνική γραμμή για εισερχόμενες κλήσεις και τοπικές εξερχόμενες [ +30 (210) 722-4192 ].

Κρατήσεις γίνονται για όλα τα δωμάτια (για ένα ή δύο άτομα), τα οποία διαθέτουν κεντρική θέρμανση και κλιματισμό. Το Δωμάτιο 1 διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο και μπαλκόνι. Τα Δωμάτια 2 και 3 μοιράζονται ένα μπάνιο και ένα μπαλκόνι. Τα Δωμάτια 4 και 5 μοιράζονται ένα μπάνιο (το δωμάτιο 4 διαθέτει ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στο δρόμο ενώ το δωμάτιο 5 είναι εσωτερικό).

Διαθεσιμότητα και Κρατήσεις

Καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη και τα δωμάτια είναι σε μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα σε ορισμένες περιόδους του έτους (τέλος άνοιξης και καλοκαίρι), παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με το Ινστιτούτο εκ των προτέρων, προκειμένου να σας εξασφαλιστεί διαμονή. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλείστε όπως επικοινωνείτε με τον Υποδιευθυντή.

 

 

 

 

Δωμάτια

Bedroom 1

Κοινόχρηστοι χώροι

 

 

 

 

Ελληνικά