Περιγραφή

Για να γίνετε μέλος του Ινστιτούτου, θα πρέπει κανονικά οι σπουδές σας να σχετίζονται με τον ελληνικό κόσμο, σε τουλάχιστον προπτυχιακό επίπεδο. Τα μέλη του Ινστιτούτου περιλαμβάνουν τους Υποτρόφους και φοιτητές που ασκούν την πρακτική τους, καθηγητές και φοιτητές από ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μουσείων και άλλων παρόμοιων οργανισμών, και καθηγητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Καναδά. Το Ινστιτούτο δύναται επίσης να εγκρίνει αιτήσεις από bona fide ανεξάρτητους συγγραφείς, καλλιτέχνες και ερευνητές.

Η συμμετοχή στο ΚΙΕ ως μέλος αποτελεί προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να κάνουν αίτηση μέσω του Ινστιτούτου για άδειες από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού. Είναι επίσης προϋπόθεση για συμμετοχή σε προγράμματα εργασίας πεδίου που τελούν υπό την αιγίδα του ΚΙΕ.

Τα οφέλη και τα προνόμια των μελών περιλαμβάνουν την παραλαβή του εξαμηνιαίου Δελτίου του Ινστιτούτου, προσκλήσεις για εκδηλώσεις του Ινστιτούτου στην Ελλάδα και τον Καναδά, καθώς και το δικαίωμα ψήφου στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου. Για να γίνετε μέλος του Ινστιτούτου, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση. Για να ανανεώσετετην συνδρομή σας, παρακαλούμε όπως επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα και ανανεώστε τα στοιχεία σας.

STUDENT SPECIAL & REGULAR SPECIAL – CATEGORY A
If you are a student or an employee of this institution, you can have a discount by choosing Student Special or Regular Special:

For more information on memberships: membership@cig-icg.gr